training & coaching

Effortless Power

Home

Flow in sports, performance,

communication, leadership and life

Coaching met Boksen

Coaching met Boksen is boksen met een therapeutische werking, waarin je ontdekt en leert door te doen en ervaren. Coaching met boksen is bovendien een effectieve methode die professionals versterkt in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
Individuele coaching met boksen helpt bij het:
Coaching met Boksen Nijmegen


Hoe het werkt

Binnen de interactie van het boksen komen je gedrag, houding, emoties en intenties tot uiting in je lichaamstaal. Door hierbij stil te staan leer je patronen, impulsen en reacties beter herkennen. We leggen de verbanden met de communicatie en interactie in je professionele en dagelijks leven. Je krijgt ruimte om veranderingen in gedrag en mindset te ontdekken die je persoonlijke effectiviteit, weerbaarheid, communicatie en leiderschap versterken. Voor bokscoaching is geen ervaring in het boksen nodig. Veiligheid staat bovendien voorop.


Hoe verder

Neem contact op voor een telefonische afspraak. Daarin bespreken we je vraag en de best passende coachingsvorm(en). Dan maken we onze eerste afspraak. Een gemiddeld traject bestaat uit drie tot acht sessies.


De tarieven voor een sessie van 1 uur:


Rob van Ham biedt individuele coaching op meerdere locaties in het Rijk van Nijmegen. De locatie is mede afhankelijk van de gekozen werkvorm en wordt bij de intake bepaald. Incompany coaching is eveneens mogelijk.