training & coaching

Effortless Power

Home

Flow in sports, performance,

communication, leadership and life

Coaching met Boogschieten

Coaching met Boogschieten is een uitstekende methode voor particulieren en professionals om beter om te leren gaan met doelen, verwachtingen, resultaten en de weg daarnaartoe.Individuele coaching met boogschieten helpt je:Coaching met Boogschieten Nijmegen

Hoe het werkt

In principe is boogschieten heel eenvoudig. Je legt een pijl op en spant de boog. Je richt, laat los en je ziet direct of je doel is bereikt. Tijdens het uitvoeren van deze handelingen worden ineffectieve patronen in gedrag en mindset zicht-, beleef- en bespreekbaar. Tijdens de coaching krijg je ruimte om met veranderingen in houding, aandacht, intentie en focus te experimenteren en zo je persoonlijke effectiviteit in proces en resultaat te versterken. Je hoeft niet te kunnen boogschieten voor deze vorm van coaching. En uiteraard staat veiligheid voorop.


Hoe verder

Neem contact op voor een telefonische afspraak. Daarin bespreken we je vraag en de best passende coachingsvorm(en). Dan maken we onze eerste afspraak. Een gemiddeld traject bestaat uit drie tot acht sessies.


De tarieven voor een sessie van 1 uur:


Rob van Ham biedt individuele coaching op meerdere locaties in het Rijk van Nijmegen. De locatie is mede afhankelijk van de gekozen werkvorm en wordt bij de intake bepaald. Incompany coaching met boogschieten is niet mogelijk.