Rob van Ham | 06 29008785 | info@effortlesspower.nl | Nijmegen

Coaching met Tai Chi Aikido


Individuele coaching met de vechtkunsten Tai Chi en Aikido is effectief bij het:

 

Waarom het werkt

Binnen de licht fysieke interactie van de vechtkunsten Tai Chi Chuan en Aikido worden patronen in gedrag en mindset, zoals weerstand, spanning, blokkades, reactiviteit, agressie en angst aan den lijve herkenbaar en bespreekbaar. Tijdens de coaching experimenteer je met veranderingen in houding, beweging, intentie, kracht, en focus die je  rust, balans, effectiviteit en aanwezigheid versterken en je helpen beter in contact te blijven en mee te bewegen met wat gebeurt. Zo leer je de effectiviteit van je communicatie, weerbaarheid, interactie en leiderschap versterken. Voor deze vorm van coaching heb je geen ervaring met vechtkunsten nodig. En natuurlijk staat veiligheid voorop.


Hoe verder

Neem contact op voor een telefonische afspraak. Daarin bespreken we je vraag en de best passende coachingsvorm(en). Dan maken we onze eerste afspraak. Een gemiddeld traject bestaat uit drie tot acht sessies.


De tarieven voor een sessie van 1 uur:

- Coaching particulieren: € 90 (incl. BTW)

- Coaching via werkgever: € 135 (excl BTW)

- Leiderschapscoaching: € 165 (excl BTW)


Rob van Ham biedt individuele coaching op meerdere locaties in het Rijk van Nijmegen. De locatie is mede afhankelijk van de gekozen werkvorm en wordt bij de intake bepaald. Incompany coaching is eveneens mogelijk.

Coaching met Vechtkunsten Tai Chi & Aikido