training & coaching

Effortless Power

Home

Flow in sports, performance,

communication, leadership and life

Coaching met Zen

Coaching met Zen Mindfulness helpt particulieren en professionals bij het vinden van ontspanning, aandacht, gevoel en bewustzijn in body en mind.Individuele zen of mindfulness coaching is een uitstekende methode om:Coaching met zen mindfulness Nijmegen


Hoe het werkt

In de coaching met zen mindfulness leer je letterlijk stil te staan bij je patronen in houding, beweging, gedrag, emoties en gedachten. Je leert ze helderder en vanuit nieuwe perspectieven te ervaren. Door oefeningen in ontspanning, aandacht, ademhaling, communicatie, contemplatie en meditatie leer je hoe je meer integriteit, authenticiteit, verbinding en effectiviteit kunt brengen in je communicatie, interactie en relaties. Voor zencoaching hoef je geen ervaring met zenmeditatie te hebben.


Hoe verder

Neem contact op voor een telefonische afspraak. Daarin bespreken we je vraag en zoeken de best passende coachingsvorm(en). Dan maken we onze eerste afspraak. Een gemiddeld traject bestaat uit drie tot acht sessies.


De tarieven voor een sessie van 1 uur:


Rob van Ham biedt individuele coaching met zen mindfulness op meerdere locaties in het Rijk van Nijmegen. De locatie is mede afhankelijk van de gekozen werkvorm en wordt bij de intake bepaald. Incompany coaching is eveneens mogelijk.