training & coaching

Effortless Power

Home

Flow in sports, performance,

communication, leadership and life

Empowering Consciousness Workshop


Weekend 26 en 27 oktober 2019


Leer jezelf authentiek en echt te ervaren en versterk zo je relaties met anderen


Hoewel de Empowering Consciousness Workshop (ECW) geleid wordt door een facilitator, ben jij zelf degene die het werk doet en inzichten krijgt. Deze tweedaagse workshop is ontworpen als krachtige introductie in ons bewustzijnswerk. We nodigen je uit je ervaring eerlijk te onderzoeken en doorbraken te creëren in je persoonlijk bewustzijn. Nieuwe perspectieven zullen zich openen en een verschil in je leven maken.


Wat ga je doen?


Tijdens de ECW onderzoek je je zelfervaring, je communicatie en realiteit met het doel je bewust te worden van effectievere manieren van zijn en interactie aangaan. Je gaat naar huis met een nieuw vermogen tot onderzoeken, meer begrip van relaties en een toegang tot vaardigheden die je helpen jezelf te transformeren in wat je maar wilt.


Empowering Consciousness Workshop

Programma

Beide dagen beginnen om 9.00 uur en eindigen om 18.00 uur met een uur lunchpauze rond 13.00 uur. De workshop bestaat uit lezingen, dialogen en oefeningen, zoals geleide meditaties en diades. Hierin werk je met een partner aan je communicatie en luistervaardigheid, terwijl je de instructies voor een bepaalde oefening volgt. Gedurende de hele dag worden nieuwe onderwerpen geïntroduceerd en krijg je de mogelijkheid om in dialoog met de facilitator helderheid te creëren in je eigen ervaring. Zodat je de informatie niet enkel intellectueel tot je neemt, maar ook kunt toepassen op een manier die het verschil maakt.


Wat levert het op?


Facilitator

De cursus wordt gefaciliteerd door Rob van Ham.


Kosten

De kosten voor deze tweedaagse workshop (inclusief lunch) bedragen € 250,- (incl. 21% BTW)


Locatie

De workshop wordt gegeven in Nijmegen bij Maitri, Broerdijk 35 in Nijmegen.


Aanmelding en meer informatie

Neem contact op voor vragen en/of aanmelding.