Rob van Ham | 06 29008785 | info@effortlesspower.nl | Nijmegen

Rob van Ham


Na mijn studie planologie aan de faculteit management wetenschappen van de Radboud Universiteit heb ik twintig jaar in commerciële adviesorganisaties en het hoger onderwijs gewerkt. Als onderzoeker, consultant, manager en coach was ik verantwoordelijk voor het leiden en faciliteren van projecten, mensen, processen, teams en organisaties.


Daarnaast beoefen ik sinds 1991 Cheng Hsin. Centraal in deze studie, die ontwikkeld is door Peter Ralston (USA), staan fysiek-mentale bewustwording en vaardigheid op basis van zelfonderzoek, contemplatie, lichaamswerk, bewegingsleer en vechtkunsten (o.a.tai chi chuan, boksen, zwaardvechten, boogschieten en the art of effortless power). Als gecertificeerd hoofddocent van het Cheng Hsin centrum Nijmegen geef ik nationaal en internationaal lessen, workshops, retraites en demonstraties. Als sportdocent heb ik een lesmodule “bewust bewegen” ontwikkeld en gegeven voor de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN).

 

In 2010 ben ik Effortless Power training en coaching gestart en breng ik deze expertises samen. Het faciliteren van anderen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei is mijn passie. Ik werk met evenveel plezier voor volwassenen, kinderen en particulieren als voor professionals, teams en organisaties uit de wereld van sport, cultuur, zorg, bedrijfsleven, onderwijs en bestuur.


Rob van Ham