training & coaching

Effortless Power

Home

Flow in sports, performance,

communication, leadership and life

Werkwijze

Effortless Power staat voor een unieke werkwijze in coaching en training met fysiek-mentale oefenvormen. Leren door te doen en ervaren.werkwijze


Leren door te doen en ervaren

Onze kracht ligt in het aanreiken van passende fysieke en mentale oefenvormen, die zowel het eigen gedrag, het effect ervan op anderen, als het effect van het gedrag van anderen op onszelf - ervaarbaar, inzichtelijk en bespreekbaar maken. Deze oefenvormen geven bovendien ruimte om met concrete veranderingen in gedrag en mindset te experimenteren.


Persoonlijke, team en organisatie ontwikkeling

In onze aanpak maken we bovendien gebruik van beproefde modellen en theorieën in persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit, gedragsbeïnvloeding, communicatie- en leiderschapsstijlen:

Kernkwadranten van Daniel Ofman; DiSC; Roos van Leary; Conflicthanteringsmodel van Thomas Kilmann; Spiral Dynamics, Waardensystemen van Graves/ Management Drives; MBTI typen van Belbin; Insights; Geweldloze / Verbindende Communicatie; Feedback geven en ontvangen (4 G’s); Leiderschapsstijlen; Tuckman teamontwikkeling; Appreciative Inquiry; Theory U; 7 eigenschappen Covey.