Workshops met Boogschieten

als metafoor voor effectieve performance en doelgerichtheid

De bedrijfsworkshops, teamuitjes of managementtrainingen met boogschieten worden in overleg en op maat samengesteld. Ze bestaan uit een beproefde afwisseling van theorie, oefenvormen, reflectie en dialoog. Zo wordt de link met de werkpraktijk gewaarborgd. Een workshop boogschieten kan zelfstandig worden ingezet, maar ook als onderdeel van een meerdaagse training, teamontwikkeling, verandertraject, event, conferentie, vergadering of teamuitje.

Hoe werkt het leren met Boogschieten als metafoor?

In principe is boogschieten heel eenvoudig. Je legt een pijl op en spant de boog. Je richt, laat los en je kunt meteen zien of je doel is bereikt.

Wanneer we onszelf doelen stellen, zeker onder hoge druk, hebben we vaak te maken met ineffectieve patronen in gedrag en mindset. Zo kan bijvoorbeeld onze aandacht van proces naar resultaat verschuiven.

Tijdens het boogschieten worden deze patronen zicht-, beleef- en bespreekbaar. Door te experimenteren met veranderingen in houding, intentie, kracht, focus, doelstelling en aandacht leren teams en organisaties hun persoonlijke effectiviteit en doelgerichtheid under pressure versterken.

Workshop thema’s:
  • Effectiever Doelen Stellen en Bereiken
  • Presteren onder Druk
Interesse?

Neem contact op voor vragen, om een afspraak te maken of een offerte te ontvangen.

Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring. Veiligheid voor alle deelnemers staat voorop. De workshops boogschieten geven we bij voorkeur op eigen terrein nabij Nijmegen. Andere locaties zijn in overleg mogelijk mits de veiligheid gegarandeerd kan worden.

Groepsgrootte: 4 – 20+ personen

Duur: 1,5 uur – 1 dagdeel

Prijs: op aanvraag

“Mijn aanpak is intuïtief, luisterend, invoelend, vragend en confronterend. Mijn kracht ligt in het lezen van ieders lichaamstaal, het vinden van passende fysieke en mentale oefenvormen en het bieden van veiligheid en vertrouwen om met concrete veranderingen in gedrag en mindset te experimenteren.”

“Rob weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt je eigen grenzen te ontdekken. Het is duidelijk dat hij goed weet waar hij mee bezig. Hij heeft veel kennis, maar weet die gedoseerd aan te bieden.” Karien Geurts, Landal GreenPark

Werkwijze

Effortless Power staat voor een unieke werkwijze in coaching en training met fysiek-mentale oefenvormen. Leren door te doen en ervaren.

Rob van Ham is tevens hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen, trainingscentrum voor bewustwording en persoonlijke groei. Cheng Hsin biedt een unieke ervaringsgerichte benadering waarin zen, mindfulness, lichaamswerk, bewegingsleer, krijgskunst en vechtsport samenkomen. Op diverse trainingslocaties in het Rijk van Nijmegen bieden we lessen, cursussen, workshops en retraites in: