training & coaching

Effortless Power

Home

Flow in sports, performance,

communication, leadership and life

Workshops met

Boogschieten als Metafoor

Een bedrijfsworkshop,  team of management training met boogschieten als metafoor voor effectieve performance en doelgerichtheid


Workshop thema’s


Hoe het werkt

In principe is boogschieten heel eenvoudig. Je legt een pijl op en spant de boog. Je richt, laat los en je kunt meteen zien of je doel is bereikt.

Wanneer we onszelf doelen stellen, zeker onder hoge druk, hebben we vaak te maken met ineffectieve patronen in gedrag en mindset. Zo kan bijvoorbeeld onze aandacht van proces naar resultaat verschuiven.

Tijdens het boogschieten worden deze patronen zicht-, beleef- en bespreekbaar. Door te experimenteren met veranderingen in houding, intentie, kracht, focus, doelstelling en aandacht leren teams en organisaties hun persoonlijke effectiviteit en doelgerichtheid under pressure versterken.  


Workshops en teamtrainingen met Boogschieten als Metafoor

Praktisch

Workshops worden in overleg en op maat samengesteld. Door een afwisseling van theorie, oefenvormen, reflectie en dialoog wordt de link met de werkpraktijk gewaarborgd. Workshops kunnen zelfstandig worden ingezet maar ook als onderdeel van een training, verandertraject, event, vergadering of teamuitje.


Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring. Veiligheid voor alle deelnemers staat voorop. De workshops boogschieten geven we bij voorkeur op eigen terrein nabij Nijmegen. Andere locaties zijn in overleg mogelijk mits de veiligheid gegarandeerd kan worden.

Groepsgrootte: 4 - 20+ personen

Duur: 1,5 uur - 1 dagdeel


Neem contact  op voor vragen, om een afspraak te maken of een offerte te ontvangen.