training & coaching

Effortless Power

Home

Flow in sports, performance,

communication, leadership and life

Workshops met Tai Chi

en Aikido als Metafoor

Een bedrijfsworkshops, team- of management training met de vechtkunsten tai chi en aikido als metafoor voor communicatie, weerbaarheid, stresshantering en leiderschap


Workshop thema’s


Hoe het werkt

Binnen de licht fysieke interactie van de vechtkunsten Tai Chi Chuan en Aikido worden gedragspatronen, weerstanden, blokkades, reactiviteit en dwang aan den lijve herkenbaar. Tijdens de workshop experimenteer je met veranderingen in houding, beweging, intentie, kracht, en focus, die je rust, balans, effectiviteit en aanwezigheid versterken en helpen beter in contact te blijven en mee te bewegen met anderen en wat gebeurt. Zo leer je aan den lijve de effectiviteit van je communicatie, weerbaarheid, interactie en leiderschap te versterken.

Workshops en teamtrainingen met Vechtkunsten Tai Chi & Aikido als Metafoor

Praktisch

Workshops worden in overleg en op maat samengesteld. Door een afwisseling van theorie, oefenvormen, reflectie en dialoog wordt de link met de werkpraktijk gewaarborgd. Ze kunnen zelfstandig worden ingezet maar ook als onderdeel van een training, verandertraject, event, vergadering of teamdag.


Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring. Een workshop met vechtkunsten kan in dagelijkse kleding worden gevolgd. Veiligheid voor alle deelnemers staat voorop. In overleg is iedere gewenste locatie mogelijk.

Groepsgrootte: 4 - 50+ personen

Duur: 1 uur - 1 of meerdere dagdelen


Neem contact  op voor vragen, om een afspraak te maken of een offerte te ontvangen.