training & coaching

Effortless Power

Home

Flow in sports, performance,

communication, leadership and life

Workshops met

Boksen als Metafoor

Een bedrijfsworkshops, team- of management training met boksen als metafoor voor effectieve communicatie, samenwerking, conflicthantering en leiderschap.


Workshop thema’s


Hoe het werkt

Wanneer je als team, management of organisatie onder hoge druk presteert heeft dat effect op de onderlinge communicatie en samenwerking.

Under pressure vervallen we in meer primaire gedrags- en interactiepatronen. Om kalm, open en in contact te blijven en te kunnen afstemmen op anderen is een verandering in mindset en gedrag nodig. Door minder reactief te zijn, kunnen we met ons eigen gedrag dat van anderen bewust beïnvloeden om zo win-winsituaties te creëren.

Dat is precies wat teams en organisaties in deze workshop met boksen aan den lijve leren en ondervinden.


Workshops en teamtrainingen met Boksen als Metafoor

Praktisch

Workshops worden in overleg en op maat samengesteld. Door een afwisseling van theorie, oefenvormen, reflectie en dialoog wordt de link met de werkpraktijk gewaarborgd. Een boksworkshop kan zelfstandig worden ingezet, maar ook als onderdeel van een training, teamontwikkeling, verandertraject, event, conferentie, vergadering of teamuitje.


Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring. Een boksworkshop kan zelfs in dagelijkse kleding worden gevolgd. Veiligheid voor alle deelnemers staat voorop. In overleg is iedere gewenste locatie mogelijk.

Groepsgrootte: 4 - 50+ personen

Duur: 1 uur tot meerdere dagdelen


Neem contact  op voor vragen, een afspraak of offerte.