Trainingen en Workshops

Bedrijfs-, communicatie- en leiderschapstrainingen | open trainingen

Voor bedrijven, teams en organisaties bieden we actieve en inspirerende “out of the box” trainingen en workshops. Waarbij je als deelnemer buiten je comfortzone gaat. Fysiek, mentaal en emotioneel in beweging wordt gebracht. Deze op ervaren gerichte vorm van leren levert concrete inzichten en veranderingen in gedrag en mindset op. We bieden workshops en trainingen in communicatie, leiderschap en teamontwikkeling; in agressie, stress- en conflicthantering; in persoonlijke effectiviteit en weerbaarheid.

Bedrijfsworkshops, team- en managementtrainingen

Leren en groeien buiten je comfortzone. Actieve en inspirerende “out of the box” trainingen en workshops in:
– communicatie, leiderschap en teamontwikkeling;
– agressie, stress- en conflicthantering;
– persoonlijke effectiviteit en weerbaarheid.

Trainingen met open inschrijving

Meerdaagse trainingen en cursussen in persoonlijke bewustwording en groei of weerbaarheid met open inschrijving voor particulieren, zelfstandigen of individuele medewerkers. Ook op maat voor bedrijven, instellingen en organisaties inzetbaar.

  • balans, ontspanning en focus in body en mind
  • vertrouwen en afstemming in interactie en relaties
  • authenticiteit en helderheid in communicatie en leiderschap
  • effectief omgaan met stress, conflicten, agressie of prestatiedruk

“Mijn aanpak is intuïtief, luisterend, invoelend, vragend en confronterend. Mijn kracht ligt in het lezen van ieders lichaamstaal, het vinden van passende fysieke en mentale oefenvormen en het bieden van veiligheid en vertrouwen om met concrete veranderingen in gedrag en mindset te experimenteren.”

“Rob weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt je eigen grenzen te ontdekken. Het is duidelijk dat hij goed weet waar hij mee bezig. Hij heeft veel kennis, maar weet die gedoseerd aan te bieden.” Karien Geurts, Landal GreenPark

Werkwijze

Effortless Power staat voor een unieke werkwijze in coaching en training met fysiek-mentale oefenvormen. Leren door te doen en ervaren.

Rob van Ham is tevens hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen, trainingscentrum voor bewustwording en persoonlijke groei. Cheng Hsin biedt een unieke ervaringsgerichte benadering waarin zen, mindfulness, lichaamswerk, bewegingsleer, krijgskunst en vechtsport samenkomen. Op diverse trainingslocaties in het Rijk van Nijmegen bieden we lessen, cursussen, workshops en retraites in: