Increasing Consciousness Cursus

Een cursus van vijf maanden om bewustwording en mindfulness in je dagelijks leven te brengen.
 • versterk je integriteit, effectiviteit en helderheid
 • transformeer je zelfervaring om eerlijker, authentieker en effectiever te zijn
 • verbeter je relaties en je vermogen tot communiceren
 • versterk je persoonlijke kracht
De cursus

De cursus bestaat uit vijftien bijeenkomsten op zaterdagmiddag van 14 tot 17 uur. Op deze middagen werken we met contemplaties, geleide meditaties, dialogen, lezingen en oefeningen. Daarnaast krijg je wekelijkse opdrachten mee om je persoonlijke integriteit, aanwezigheid, helderheid en effectiviteit binnen je dagelijks leven te onderzoeken en verbeteren. Na het doorlopen van de cursus ben je in staat meer succes te creëren in ieder aspect van je leven.

De kosten

De vergoeding voor de gehele cursus bedraagt € 350,-. De cursus wordt bewust goedkoop en daarmee breed toegankelijk gehouden. Wat we in ruil van je vragen is een investering in jezelf en anderen. Door enerzijds je commitment te geven om de gehele cursus te doorlopen en iedere bijeenkomst aanwezig te zijn. En anderzijds om je enthousiasme en ervaringen op anderen over te brengen.

Neem je voor de tweede keer deel aan deze cursus, dan betaal je de halve prijs: €175, en vanaf de derde keer betaal je slechts €100 voor cursusdeelname.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Maak het verschuldigde bedrag voor aanvang van de betreffende periode of cursus over op rek.nr. IBAN NL85 TRIO 0198369425, t.n.v. Effortless Power Training & Coaching, o.v.v. Cheng Hsin cursus.

Deze cursus wordt slechts eenmaal per jaar gegeven. Reserveer tijdig de cursusdata in je agenda, want je wordt geacht bij iedere bijeenkomst aanwezig te zijn.

Gratis Preview Workshop

Nieuwsgierig naar wat deze cursus je te bieden heeft? Je kunt dit in een gratis workshop komen ervaren. Neem ook gerust andere geïnteresseerden mee. Wel graag vooraf even contact opnemen om je aan te melden!

 • Zaterdag oktober/november 2022 (14 -17 uur)
 • Zaterdag oktober/november 2022 (14 -17 uur)
Facilitator en locatie

De cursus wordt gefaciliteerd door Rob van Ham. Locatie voor zowel de cursus als de workshop/previews is Maitri, Broerdijk 35 in Nijmegen.

Aanmelding en informatie

Deze cursus wordt slechts eenmaal per jaar gegeven. Reserveer tijdig de cursusdata in je agenda, want je wordt geacht bij iedere bijeenkomst aanwezig te zijn.

De eerstvolgende cursus start op in november 2022. Exacte data volgen nog.

De cursusdata zijn op zaterdag (14- 17 uur):

 • november;
 • december 2022;
 • januari;
 • februari;
 • maart 2023


Neem contact op voor vragen en/of aanmelding.

“Mijn aanpak is intuïtief, luisterend, invoelend, vragend en confronterend. Mijn kracht ligt in het lezen van ieders lichaamstaal, het vinden van passende fysieke en mentale oefenvormen en het bieden van veiligheid en vertrouwen om met concrete veranderingen in gedrag en mindset te experimenteren.”

“Rob weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt je eigen grenzen te ontdekken. Het is duidelijk dat hij goed weet waar hij mee bezig. Hij heeft veel kennis, maar weet die gedoseerd aan te bieden.” Karien Geurts, Landal GreenPark

Werkwijze

Effortless Power staat voor een unieke werkwijze in coaching en training met fysiek-mentale oefenvormen. Leren door te doen en ervaren.

Rob van Ham is tevens hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen, trainingscentrum voor bewustwording en persoonlijke groei. Cheng Hsin biedt een unieke ervaringsgerichte benadering waarin zen, mindfulness, lichaamswerk, bewegingsleer, krijgskunst en vechtsport samenkomen. Op diverse trainingslocaties in het Rijk van Nijmegen bieden we lessen, cursussen, workshops en retraites in: