Teambuilding met Aikido & Tai Chi

als metafoor voor communicatie, weerbaarheid, stresshantering en leiderschap

Onze bedrijfsworkshops, teamuitjes of managementtrainingen met de vechtkunsten Tai Chi en Aikido worden in overleg en op maat samengesteld. Ze bestaan uit een beproefde afwisseling van theorie, oefenvormen, reflectie en dialoog, waarmee de link met de werkpraktijk wordt gewaarborgd. Een teambuilding Aikido & Tai Chi kan zelfstandig worden ingezet, maar ook als onderdeel van een meerdaagse training, teamontwikkeling, verandertraject, event, conferentie, vergadering of teamuitje.

Hoe werkt teambuilding met Aikido & Tai Chi als metafoor?

Binnen de licht fysieke interactie van de vechtkunsten Tai Chi Chuan en Aikido worden gedragspatronen, weerstanden, blokkades, reactiviteit en dwang aan den lijve herkenbaar. Tijdens de workshop experimenteer je met veranderingen in houding, beweging, intentie, kracht, en focus, die je rust, balans, effectiviteit en aanwezigheid versterken en helpen beter in contact te blijven en mee te bewegen met anderen en wat gebeurt. Zo leer je aan den lijve de effectiviteit van je communicatie, weerbaarheid, interactie en leiderschap te versterken.

Workshop thema’s:
  • Effectieve Interactie
  • Presence, Calmness and Attention
  • Effectiever Omgaan met Verandering
  • Verbindend Leiderschap
  • Conflicthantering en Weerbaarheid
Interesse?

Neem contact op voor vragen, een afspraak of offerte.

Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring. Een workshop met vechtkunsten kan in dagelijkse kleding worden gevolgd. Veiligheid voor alle deelnemers staat voorop. In overleg is iedere gewenste locatie mogelijk.

Groepsgrootte: 4 – 50+ personen

Duur: 1 uur – 1 of meerdere dagdelen

Prijs: op aanvraag

“Mijn aanpak is intuïtief, luisterend, invoelend, vragend en confronterend. Mijn kracht ligt in het lezen van ieders lichaamstaal, het vinden van passende fysieke en mentale oefenvormen en het bieden van veiligheid en vertrouwen om met concrete veranderingen in gedrag en mindset te experimenteren.”

“De workshop is zeer positief ontvangen. Leuk dat het interactief was en dat ze oefeningen met elkaar moesten doen. Nogmaals bedankt” Jeroen Beterams, NRF Netherlands

Werkwijze

Effortless Power staat voor een unieke werkwijze in coaching en training met fysiek-mentale oefenvormen. Leren door te doen en ervaren.

Rob van Ham is tevens hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen, trainingscentrum voor bewustwording en persoonlijke groei. Cheng Hsin biedt een unieke ervaringsgerichte benadering waarin zen, mindfulness, lichaamswerk, bewegingsleer, krijgskunst en vechtsport samenkomen. Op diverse trainingslocaties in het Rijk van Nijmegen bieden we lessen, cursussen, workshops en retraites in: