Contact

Effortless Power training & coaching

Heb je nog vragen? Wil je graag aanvullende informatie over de trainingen of coaching? Wil je je aanmelden voor een open training? Een offerte aanvragen voor een bedrijfsworkshop? Een afspraak maken voor coaching? 
Neem dan zelf direct contact met me op. Of vul het onderstaande contactformulier in en je hoort weldra van mij.

Rob van Ham
M: 06 2900 8785
E: info@effortlesspower.nl
Effortless Power training & coaching, Nijmegen
Kvk-nummer: NL165967791B01

Contactformulier


Privacy

Je contactgegevens worden alleen door Effortless Power training & coaching gebruikt om contact op te nemen. Ze worden niet aan derden uitbesteed of voor andere doeleinden gebruikt.

“Mijn aanpak is intuïtief, luisterend, invoelend, vragend en confronterend. Mijn kracht ligt in het lezen van ieders lichaamstaal, het vinden van passende fysieke en mentale oefenvormen en het bieden van veiligheid en vertrouwen om met concrete veranderingen in gedrag en mindset te experimenteren.”

“Rob weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt je eigen grenzen te ontdekken. Het is duidelijk dat hij goed weet waar hij mee bezig. Hij heeft veel kennis, maar weet die gedoseerd aan te bieden.” Karien Geurts, Landal GreenPark

Werkwijze

Effortless Power staat voor een unieke werkwijze in coaching en training met fysiek-mentale oefenvormen. Leren door te doen en ervaren.

Rob van Ham is tevens hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen, trainingscentrum voor bewustwording en persoonlijke groei. Cheng Hsin biedt een unieke ervaringsgerichte benadering waarin zen, mindfulness, lichaamswerk, bewegingsleer, krijgskunst en vechtsport samenkomen. Op diverse trainingslocaties in het Rijk van Nijmegen bieden we lessen, cursussen, workshops en retraites in: