Empowering Consciousness Workshop

Leer jezelf authentiek en echt te ervaren en versterk zo je relaties met anderen
zaterdag 6 en 13 mei 2023 in Nijmegen

Hoewel de Empowering Consciousness Workshop (ECW) geleid wordt door een facilitator, ben jij zelf degene die het werk doet en inzichten krijgt. Deze tweedaagse workshop is ontworpen als krachtige introductie in ons bewustzijnswerk. We nodigen je uit je ervaring eerlijk te onderzoeken en doorbraken te creëren in je persoonlijk bewustzijn. Nieuwe perspectieven zullen zich openen en een verschil in je leven maken.

Wat ga je doen?
  • je gaat aan de slag met onopgemerkte veronderstellingen
  • je onderzoekt onbewuste gedachten die verantwoordelijk zijn voor ongewenste emoties en gedrag
  • je ontdekt een dieper en authentieker gevoel van persoonlijke kracht
  • je leert het leven waar te nemen op een manier die het eerder bekrachtigt dan limiteert


Tijdens de ECW onderzoek je je zelfervaring, je communicatie en realiteit met het doel je bewust te worden van effectievere manieren van zijn en interactie aangaan. Je gaat naar huis met een nieuw vermogen tot onderzoeken, meer begrip van relaties en een toegang tot vaardigheden die je helpen jezelf te transformeren in wat je maar wilt.

Programma

Beide dagen beginnen om 9.00 uur en eindigen om 18.00 uur met een uur lunchpauze rond 13.00 uur. De workshop bestaat uit lezingen, dialogen en oefeningen, zoals geleide meditaties en diades. Hierin werk je met een partner aan je communicatie en luistervaardigheid, terwijl je de instructies voor een bepaalde oefening volgt. Gedurende de hele dag worden nieuwe onderwerpen geïntroduceerd en krijg je de mogelijkheid om in dialoog met de facilitator helderheid te creëren in je eigen ervaring. Zodat je de informatie niet enkel intellectueel tot je neemt, maar ook kunt toepassen op een manier die het verschil maakt.

Wat levert het op?
  • een verbeterde communicatie en verbinding met anderen
  • een gevoel te kunnen leven zonder beperkingen
  • meer helderheid, eerlijkheid, persoonlijke kracht en effectiviteit
Praktisch

De cursus wordt gefaciliteerd door Rob van Ham.

De kosten voor deze tweedaagse workshop (inclusief lunch) bedragen € 250,- (incl. 21% BTW)

De workshop wordt gegeven in Nijmegen bij Maitri, Broerdijk 35 in Nijmegen.

Een tweedaagse workshop op zaterdag 6 en 13 mei 2023 van 9 tot 18 uur.

Aanmelding en meer informatie

Neem contact op voor vragen en/of aanmelding.

mindfulness training bedrijven

“Mijn aanpak is intuïtief, luisterend, invoelend, vragend en confronterend. Mijn kracht ligt in het lezen van ieders lichaamstaal, het vinden van passende fysieke en mentale oefenvormen en het bieden van veiligheid en vertrouwen om met concrete veranderingen in gedrag en mindset te experimenteren.”

“Rob weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt je eigen grenzen te ontdekken. Het is duidelijk dat hij goed weet waar hij mee bezig. Hij heeft veel kennis, maar weet die gedoseerd aan te bieden.” Karien Geurts, Landal GreenPark

Werkwijze

Effortless Power staat voor een unieke werkwijze in coaching en training met fysiek-mentale oefenvormen. Leren door te doen en ervaren.

Rob van Ham is tevens hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen, trainingscentrum voor bewustwording en persoonlijke groei. Cheng Hsin biedt een unieke ervaringsgerichte benadering waarin zen, mindfulness, lichaamswerk, bewegingsleer, krijgskunst en vechtsport samenkomen. Op diverse trainingslocaties in het Rijk van Nijmegen bieden we lessen, cursussen, workshops en retraites in: