Zen Mindfulness Trainingen

als metafoor voor persoonlijke effectiviteit, communicatie en leiderschap

De bedrijfsworkshops, teamuitjes of managementtrainingen met Zen Mindfulness worden in overleg en op maat samengesteld. Ze bestaan uit een beproefde afwisseling van theorie, oefenvormen, reflectie en dialoog, waarmee de link met de werkpraktijk wordt gewaarborgd. Een zen mindfulness training kan zelfstandig worden ingezet, maar ook als onderdeel van een meerdaagse training, teamontwikkeling, verandertraject, event, conferentie, vergadering of teamuitje.

mindfulness training bedrijven
Hoe werken onze trainingen met Zen Mindfulness als metafoor?

In de workshops met zen en mindfulness wordt je uitgenodigd stil te staan bij je patronen in gedrag, emoties en gedachten. Je leert ze helderder en vanuit nieuwe perspectieven te ervaren. We werken met dialogen, contemplaties, overwegingen, meditatie en communicatieoefeningen. Deze helpen je ontdekken hoe je meer integriteit, authenticiteit, verbinding en effectiviteit kunt brengen en je communicatie, interactie en relaties.

Workshop thema’s:
  • Persoonlijke Integriteit en Effectiviteit
  • Beter Feedback Geven en Ontvangen
  • Effectief en Helder Communiceren
  • Persoonlijke Authenticiteit en Leiderschap
Interesse?

Neem contact op voor vragen, een afspraak of offerte.

Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring. Een boksworkshop kan zelfs in dagelijkse kleding worden gevolgd. Veiligheid voor alle deelnemers staat voorop. In overleg is iedere gewenste locatie mogelijk.

Groepsgrootte: 6 – 50+ personen

Duur: 1 uur tot meerdere dagdelen

Prijs: op aanvraag

mindfulness training bedrijven

“Mijn aanpak is intuïtief, luisterend, invoelend, vragend en confronterend. Mijn kracht ligt in het lezen van ieders lichaamstaal, het vinden van passende fysieke en mentale oefenvormen en het bieden van veiligheid en vertrouwen om met concrete veranderingen in gedrag en mindset te experimenteren.”

“Rob weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt je eigen grenzen te ontdekken. Het is duidelijk dat hij goed weet waar hij mee bezig. Hij heeft veel kennis, maar weet die gedoseerd aan te bieden.” Karien Geurts, Landal GreenPark

Werkwijze

Effortless Power staat voor een unieke werkwijze in coaching en training met fysiek-mentale oefenvormen. Leren door te doen en ervaren.

Rob van Ham is tevens hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen, trainingscentrum voor bewustwording en persoonlijke groei. Cheng Hsin biedt een unieke ervaringsgerichte benadering waarin zen, mindfulness, lichaamswerk, bewegingsleer, krijgskunst en vechtsport samenkomen. Op diverse trainingslocaties in het Rijk van Nijmegen bieden we lessen, cursussen, workshops en retraites in: