Coaching

personal coaching voor je fysieke en mentale ontwikkeling in Nijmegen

Rob van Ham biedt in Nijmegen personal coaching voor particulieren en professionals met een ervaringsgerichte aanpak die gebaseerd is op zijn expertise in bewustwording, krijgs- en bewegingskunsten. Een coachingsaanpak met fysiek-mentale oefenvormen: BOKSEN – ZEN MINDFULNESS – TAI CHI – AIKIDO, die resultaten geeft bij persoonlijke ontwikkeling en leiderschap in werk, sport en leven. Deze aanpak werkt daarnaast ook bij therapeutische doeleinden, zoals emotieregulatie, stress, burn-out of het versterken van weerbaarheid.

Individuele coaching

Lichaam- en ervaringsgerichte coaching en therapie voor particulieren en professionals bij weerbaarheid, burn-out, stress, persoonlijke ontwikkeling, communicatie en leiderschap. Inzicht en verandering in gedrag en mindset door te doen en ervaren. 

Sport- en mentalcoaching

Specifieke coaching voor professionele en fysieke high-performers, zoals sporters, musici, dansers, acteurs, chefs of lichaamswerkers. Om je houding, beweging, handeling en interactie te optimaliseren en je doelen met moeiteloze effectiviteit, gevoel en aanwezigheid te bereiken.

  • leren door te doen en ervaren
  • niet alleen aan praten en luisteren
  • fysiek, mentaal en emotioneel in beweging en in actie komen
  • leren buiten je comfortzone
  • blijvende veranderingen in gedrag en mindset door embodiment

“Mijn aanpak is intuïtief, luisterend, invoelend, vragend en confronterend. Mijn kracht ligt in het lezen van ieders lichaamstaal, het vinden van passende fysieke en mentale oefenvormen en het bieden van veiligheid en vertrouwen om met concrete veranderingen in gedrag en mindset te experimenteren.”

“Rob weet een omgeving te creëren waarin je je veilig voelt je eigen grenzen te ontdekken. Het is duidelijk dat hij goed weet waar hij mee bezig. Hij heeft veel kennis, maar weet die gedoseerd aan te bieden.” Karien Geurts, Landal GreenPark

Werkwijze

Effortless Power staat voor een unieke werkwijze in coaching en training met fysiek-mentale oefenvormen. Leren door te doen en ervaren.

Coachingsvormen

Rob van Ham is tevens hoofddocent van Cheng Hsin Nijmegen, trainingscentrum voor bewustwording en persoonlijke groei. Cheng Hsin biedt een unieke ervaringsgerichte benadering waarin zen, mindfulness, lichaamswerk, bewegingsleer, krijgskunst en vechtsport samenkomen. Op diverse trainingslocaties in het Rijk van Nijmegen bieden we lessen, cursussen, workshops en retraites in: